آموزشگاه آشپزی

معرفی بهترین دوره‎های آشپزی و آماده سازی شما برای مهاجرت از طریق آشپزی

آموزشگاه آشپزی

معرفی بهترین دوره‎های آشپزی و آماده سازی شما برای مهاجرت از طریق آشپزی

پیتزا ماگاریتا

پیتزا ماگاریتا پیتزایی ایتالیایی هست که اولین پیتزایه پخته شده به شکل و ظاهر امروزی در قرن نوزدهم میلادی است. 



اما چرا نام این پیتزا مارگاریتا هست؟

قضیه این بوده در بخش های فقیر نشین ایتالیا نان گردی درست می کردند و روش رو با روغن و موادی دیگر پر میکردن و میخوردن. در اواخر قرن نوزدهم ملکه ایتالیا که مارگریتا بود، به خوردن این غذا علاقه مند می شود و برای خوردن این غذا به همان محله های فقیر نشین در میان مردم می رود. تا اینکه یکی از همان روستا نشینان که گویا شغلی که داشته نانوایی بوده، تصمیم میگیرد مواد روی نان را با سه رنگ پرچم ایتالیا تزئین کند. بنابراین از کمی گوجه فرنگی (قرمز) ریحان تازه (سبز) و پنیر (سفید) استفاده میکنه و اون رو به ملکه تقدیم می کند. این اولین پیتزایی بود که به این شکل و ترکیب در ایتالیا تهیه می شد. از اونجا که به افتخار ملکه مارگریتا پخته شده بود، نام مارگاریتا را برای این پیتزا انتخاب کردند. بعد ها به این مواد، ترکیبات دیگری هم اضافه شد و طرز تهیه پیتزا مارگاریتا ی امروزی به وجود آمدند.



مواد لازم پیتزا مارگاریتا

مواد لازم برای طرز تهیه پیتزا مارگاریتا به شرح زیر است:

  • سیر ۲ حبه
  • ریحان ۱۰۰ گرم
  • خمیر پیتزا ۱ عدد
  • پنیر پیتزا ۲۵۰ گرم
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • گوجه فرنگی بزرگ ۴ عدد
  • نمک ، فلفل سیاه و آویشن به اندازه کافی


طرز تهیه پیتزا مارگاریتا به شرح زیر است:

  1. ظرف نسبتاٌ بزرگی برمی داریم و سه لیوان آرد داخل آن میریزیم.
  2. یک قاشق غذا خوری شکر ،نصف قاشق غذا خوری نمک ،دو قاشق غذا خوری خمیر مایه،چهار قاشق غذا خوری روغن مایع و دو لیوان آب با دمای متوسط را به آهستگی به ان می افزاییم. آنها را کمتر مخلوط می کنیم.
  3. مجددا دو  لیوان آرد دیگر را اضافه کرده سپس تا به دست آمدن خمیری یک دست و نرم به مخلوط کردن ادامه میدهیم 
  4. درب ظرف را بسته و به مدت نیم ساعت به خمیر استراحت میدهیم.
  5. پس از نیم ساعت خمیر را به سه تکه تقسیم و به شکل دایره ای درمی آوریم.
  6. با وردنه بازتر میکنیم.
  7. خمیر باز شده را در سینی مخصوص فر پهن کرده و با چنگال سوراخ هایی روی خمیر ایجاد میکنیم.
  8.  سینی را در دمای 200 درجه سانتی گراد فر به مدت 10 دقیقه میپزیم.
  9. سطح خمیر نیم پز شده را با استفاده از سس پیتزا یا گوجه فرنگی میپوشانیم و تکه های پنیر موزارلا و چند برگ نعناع را نیز به خمیر پیتزا اضافه میکنیم.
  10. مجدد سینی را در فر با دمای 200 درجه سانتی گراد به مدت 20 دقیقه قرار میدهیم.





نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد