پیتزا ماگاریتا پیتزایی ایتالیایی هست که اولین پیتزایه پخته شده به شکل و ظاهر امروزی در قرن نوزدهم میلادی است.
اما چرا نام این پیتزا مارگاریتا هست؟
قضیه این بوده در بخش های فقیر نشین ایتالیا نان گردی درست می کردند و روش رو با روغن و موادی دیگر پر میکردن و میخوردن. در اواخر قرن نوزدهم ملکه ایتالیا که مارگریتا بود، به خوردن این غذا علاقه مند می شود و برای خوردن این غذا به همان محله های فقیر نشین در میان مردم می رود. تا اینکه یکی از همان روستا نشینان که گویا شغلی که داشته نانوایی بوده، تصمیم میگیرد مواد روی نان را با سه رنگ پرچم ایتالیا تزئین کند. بنابراین از کمی گوجه فرنگی (قرمز) ریحان تازه (سبز) و پنیر (سفید) استفاده میکنه و اون رو به ملکه تقدیم می کند. این اولین پیتزایی بود که به این شکل و ترکیب در ایتالیا تهیه می شد. از اونجا که به افتخار ملکه مارگریتا پخته شده بود، نام مارگاریتا را برای این پیتزا انتخاب کردند. بعد ها به این مواد، ترکیبات دیگری هم اضافه شد و طرز تهیه پیتزا مارگاریتا ی امروزی به وجود آمدند.
مواد لازم پیتزا مارگاریتا
مواد لازم برای طرز تهیه پیتزا مارگاریتا به شرح زیر است:
طرز تهیه پیتزا مارگاریتا به شرح زیر است: