آموزشگاه آشپزی

معرفی بهترین دوره‎های آشپزی و آماده سازی شما برای مهاجرت از طریق آشپزی

آموزشگاه آشپزی

معرفی بهترین دوره‎های آشپزی و آماده سازی شما برای مهاجرت از طریق آشپزی

پیتزا ماگاریتا

پیتزا ماگاریتا پیتزایی ایتالیایی هست که اولین پیتزایه پخته شده به شکل و ظاهر امروزی در قرن نوزدهم میلادی است. 



اما چرا نام این پیتزا مارگاریتا هست؟

قضیه این بوده در بخش های فقیر نشین ایتالیا نان گردی درست می کردند و روش رو با روغن و موادی دیگر پر میکردن و میخوردن. در اواخر قرن نوزدهم ملکه ایتالیا که مارگریتا بود، به خوردن این غذا علاقه مند می شود و برای خوردن این غذا به همان محله های فقیر نشین در میان مردم می رود. تا اینکه یکی از همان روستا نشینان که گویا شغلی که داشته نانوایی بوده، تصمیم میگیرد مواد روی نان را با سه رنگ پرچم ایتالیا تزئین کند. بنابراین از کمی گوجه فرنگی (قرمز) ریحان تازه (سبز) و پنیر (سفید) استفاده میکنه و اون رو به ملکه تقدیم می کند. این اولین پیتزایی بود که به این شکل و ترکیب در ایتالیا تهیه می شد. از اونجا که به افتخار ملکه مارگریتا پخته شده بود، نام مارگاریتا را برای این پیتزا انتخاب کردند. بعد ها به این مواد، ترکیبات دیگری هم اضافه شد و طرز تهیه پیتزا مارگاریتا ی امروزی به وجود آمدند.



مواد لازم پیتزا مارگاریتا

مواد لازم برای طرز تهیه پیتزا مارگاریتا به شرح زیر است:

  • سیر ۲ حبه
  • ریحان ۱۰۰ گرم
  • خمیر پیتزا ۱ عدد
  • پنیر پیتزا ۲۵۰ گرم
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • گوجه فرنگی بزرگ ۴ عدد
  • نمک ، فلفل سیاه و آویشن به اندازه کافی


طرز تهیه پیتزا مارگاریتا به شرح زیر است:

  1. ظرف نسبتاٌ بزرگی برمی داریم و سه لیوان آرد داخل آن میریزیم.
  2. یک قاشق غذا خوری شکر ،نصف قاشق غذا خوری نمک ،دو قاشق غذا خوری خمیر مایه،چهار قاشق غذا خوری روغن مایع و دو لیوان آب با دمای متوسط را به آهستگی به ان می افزاییم. آنها را کمتر مخلوط می کنیم.
  3. مجددا دو  لیوان آرد دیگر را اضافه کرده سپس تا به دست آمدن خمیری یک دست و نرم به مخلوط کردن ادامه میدهیم 
  4. درب ظرف را بسته و به مدت نیم ساعت به خمیر استراحت میدهیم.
  5. پس از نیم ساعت خمیر را به سه تکه تقسیم و به شکل دایره ای درمی آوریم.
  6. با وردنه بازتر میکنیم.
  7. خمیر باز شده را در سینی مخصوص فر پهن کرده و با چنگال سوراخ هایی روی خمیر ایجاد میکنیم.
  8.  سینی را در دمای 200 درجه سانتی گراد فر به مدت 10 دقیقه میپزیم.
  9. سطح خمیر نیم پز شده را با استفاده از سس پیتزا یا گوجه فرنگی میپوشانیم و تکه های پنیر موزارلا و چند برگ نعناع را نیز به خمیر پیتزا اضافه میکنیم.
  10. مجدد سینی را در فر با دمای 200 درجه سانتی گراد به مدت 20 دقیقه قرار میدهیم.





معرفی چند فینگر فود


فینگرفود یا لقمک به غذایی گفته می شود که بدون استفاده از قاشق و چنگال و مستقیماً با دست خورده می‌شود. فینگر فودها در انواع مختلف سرد و گرم سرو می شوند. از فینگرفود می توان به عنوان عصرانه، پیش غذا و مکمل غذا برای دورهمی‌ها و مهمانی‌های مختلف مانند جشن تولد، جشن سالگرد ازدواج، نامزدی و حتی عروسی استفاده کرد. آموزشگاه آشپزی بهترین مکان برای فراگیری آموزش آشپزی مخصوصا آموزش طرز تهیه فینگرفود می باشد. در زیر به معرفی چند فینگرفود می پردازیم.


فینگرفود  نان و پنیر

یکی از راحت‌ترین فینگرفودهایی که می توان به سرعت درست کرد فینگرفود نان و پنیر است. فینگر فود نان و پنیر بسیار  برای عصرانه و همچنین دورهمی‌های خودمانی مناسب است. ای نوع فینگرفود دشامل نان، پنیر صبحانه، گوجه و خیار است. برای تهیه فینگرفود نان و پنیر، نان را به تکه‌های کوچک برش داده، پس از ان بر روی نان پنیر مالیده می شود. در پایانم روی هرکدام گوجه و یا خیاری که به صورت حلقه ای برش داده شده است با خلال دندان چوبی قرار دهید. هم‌چنین می‌توانید کوچک‌ترین نان باگت گرد تهیه کنید و داخل آن بگذارید تا به شکل لقمه‌های کوچک درآید.

 

فینگرفود سمبوسه

فینگرفود سمبوسه یک  فینگر فود ارزان و همه پسند است. فینگرفود سمبوسه  از غذاهای معروف در جنوب آسیا است برای تهیه این فینگر فود ابتدا سیب زمینی را آب پز کرده. پس از آن نگینی خورد میکنیم و به آن ادویه های لازم مخصوصا سیب زمینی همراه با جعفری تازه خرد شده اضافه میکنیم و تفت می دهیم. مواد آماده شده را در داخل نان لواش که به شکل مثلث پیچیده شده قرار می دهیم.

 

فینگرفود دلمه برگ مو

این فینگرفود یک فینگرفود اصیل ایرانی و بسیار دلپذیر می باشد. لپه و برنج که از قبل خیس کرده و جداگانه می پزیم.  پیازها را نیز نگینی خرد کرده و همراه با روغن و زردچوب تفت می دهیم. زمانی که رنگ انها طلایی شد، گوشت را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم.  پس از ان سبزی خرد شده را به گوشت  اضافه می کنیم و همچنان تفت می دهیم. اویه های لازم از جمله نمک و فلفل را نیز به ان اضافه می کنیم. در پایان نیز لپه و برنج را اضافه اضافه کرده و از روی شعله بر می داریم. مواد آماده شده را در دلمه برگ مو قرار داده و می پیچیم و در قابلمه گداشته و میپزیم. می توان از رب انار به عنوان سس غذا اضافه کرد و روی آن ریخت.


 

فینگرفود مینی پیتزا

این فینگرفود یک انتخاب هوشمندانه برای جشن تولد کودکان می باشد. این فینگر فود به دلیل خوشمزه و دلپذیر بودن طرفداران زیادی را به خود جلب کرده است و برای مهمانی ها و دورهمی هابسیار مناسب است. طرز تهیه ان بسیار شبیه به طرز تهیه پیتزا می باشد.


طرز تهیه پیتزا

 

فینگرفود سوشی

این نوع فینگرفود یک فینگرفود لوکس و شیک می باشد که ریشه در ژاپن دارد.  انواع سوشی را می‌توان به‌عنوان فینگر فود سرد میل کرد. سوشی از ترکیبات متفاوتی به شیوه ژاپنی درست شده است. اساس همه سوشی ها برنج با طرز پخت ژاپنی است وغالبا از خوراک‌های دریایی مانند ماهی، میگو و جلبک دریایی به همراه سبزی مخصوص تهیه می‌شود.