آموزشگاه آشپزی

معرفی بهترین دوره‎های آشپزی و آماده سازی شما برای مهاجرت از طریق آشپزی

آموزشگاه آشپزی

معرفی بهترین دوره‎های آشپزی و آماده سازی شما برای مهاجرت از طریق آشپزی

معرفی انواع حلوا

حلوا یکی از خوشمزه ترین شیرینی ها در بین مردم ایران است. در کشور ما  انواع حلوا برای مراسمات خاصی کاربرد دارد. اغلب در مهمانی های ماه رمضان و یا مراسم ختم از حلوا بیشترین استفاده را می کنند.  در هر شهری انواع حلوا را به روش خاصی درست می کنند. امروزه در  آموزشگاه ها انواع حلوا آموزش داده می شود. اغلب بانوان به صورت تخصصی آن را یاد می گیرند.  خوشبختانه به مرور زمان اتفاقات خوبی در زمینه ی پخت کیک و شیرینی رخ داده است.

آموزشگاه آشپزی "آشپزشو قنادشو" نیز توسط سرآشپز بین المللی خود اقدام به آموزش طرز تهیه حلوا کرده است و انواع حلواهای مدرن و بوتیکی را به شما آموزش می‎دهد و تمامی فوت و فن طرز تهیه حلوا رو یاد میگیرید و شما را آماده دریافت مدرک بین المللی آشپزی میکند و از این مدرک برای مهاجرت از طریق آشپزی استفاده نمایید.


طرز تهیه ی انواع حلوا

حلوای رمضان یکی از مشهور ترین حلوا در کشور ما است. این نوع حلوا در سفره های افطاری هر خانه ای در ماه مبارک رمضان دیده می شود. با دستور پخت و طعم های مختلف می توان در کنار خانواده از خوردن این حلوا لذت برد.

اغلب برای تزئیین سفره ها در مجالس اغلب از انواع حلوا مانند حلوای شکلاتی با قالب های زیبا و شیک  استفاده می کنند. از مواد اصلی این حلوا می توان به آرد، آرد نخودچی، پودر زنجبیل، هل،روغن جامد اشاره کرد.

اسلایس حلوا از دیگر انواع حلوا برای مجالس می باشد. به دلیل تشریفاتی شدن مهمانی ها، با انواع غذاها و دسر های خوشمزه سفره ها را رنگین می کنند. اسلایس حلوا نه تنها ظاهری خوشی بلکه طعم آن لذیذ می باشد و دستور پخت بسیار راحتی برای آن ارائه شده است. در عرض سی دقیقه مواد آن آماده می شود و زمان پخت آن نیز 15 دقیقه طول می کشد.

حلوای شکلات و گردو طرفدار بسیاری دارد. کسانی که به شکلات علاقه دارند قطعا از خوردن این حلوا لذت خواهند برد. پودر قند، گردو، پودر کاکائو، روغن مایع از ترکیبات اصلی این حلوا می باشد.

حلوای مسقطی زعفرانی برای همه شناخته شده است. از سوغاتی های معروف شهر بوشهر می باشد. انواع حلوا در بین ایرانی ها با دستور پخت متفاوت وجود دارد اما این نوع حلوا بسیار خاص و خوشمزه می باشد. آرد نشاسته ی ذرت، زعفران، گلاب، گردو، خلال پسته مواد اولیه برای پخت این نوع کیک می باشد.

حلوای هویج می تواند به عنوان دسر در مجالس استفاده شود. بسیار خوشمزه است و  دستور پخت پیچیده ای ندارد. آرد، روغن، هویج، گلاب و زعفران از ترکیبات اصلی این نوع حلوا می باشد.


پیتزا خانگی

طرز تهیه پیتزای خانگی

برخی از افراد از خوردن فست فود اجتناب می کنند،  براین باور هستند که این دسته از غذاها سلامتی را تحت تاثیر قرار می دهد و ممکن است به  برخی بیماری های جدی دچار بشوند. اما واقعیت اینگونه نیست. قطعا زیاده روی کردن در هر چیزی مضر است و سلامتی را به خطر می اندازد. کافی است دقت کنیم که از چه مواد غذایی باید استفاده کنیم. پس کیفیت مواد غذایی خود بزرگترین امتیاز است برای پخت غذاهای سالم. پیتزای خانگی جزو دسته ی فست فود ها به حساب می آید. به همین دلیل است که عده ای از خوردن پرهیز می کنند، اما با رعایت برخی قوانین، خوردن آن نه تنها به سلامتی آسیب نمی زند بلکه می تواند مفید هم باشد. آموزشگاه آشپزی آشپزشو در مقالات و آموزش‎های خود به سلامتی افراد و مغزی بودن مواد غذایی اهمیت خاصی میدهد و همین امر موجب شده سایت این آموزشگاه آشپزی به عنوان یک مرجع سلامتی قرار گیرد


تحقیقات نشان داده است که اگر از ترکیبات درست و مفید برای درست کردن پیتزا استفاده کنیم می تواند برای مغز مفید باشد. مثلا اگر اسفناج را در دستور پخت خود قرار دهیم باعث می شود جریان خون در مغز بهبود یابد. پنیر پیتزای با کیفیت که حاوی شیر نیز می باشد باعث می شود تا سروتونین بدن افزایش پیدا کند. این ویژگی باعث می شود تا رفتار و خلق و خوی انسان ها تغییر کند.