پاستا جزو غذاهای پرطرفدار در میان تمام مردمان جهان به شمار می رود. توانایی تغییر در دستور طرز تهیه پاستا، از دلایل این میزان از استقبال در کشور های مختلف با فرهنگ های مختلف می باشد. می توان گفت هر کشوری به اضافه کردن یا کم کردن مواد اولیه در طرز تهیه پاستا توانسته در نهایت یک نوع پاستا با طعم و مزه ی متفاوت به حوزه ی تغذیه وارد کند.
یادگیری طرز تهیه پاستا های
مختلف
برای یادگیری طرز تهیه پاستا های پرطرفدار و معروف، می توانید هم به کلاس های حضوری در آموزشگاه آشپزی مراجعه کنید و هم از کتاب های مختلف که در بازار موجود هستند، بهره مند شوید. البته روش غیر حضوری و آموزش های آنلاین از بهترین روش ها محسوب می شود. کم هزینه بودن و امکان استفاده در مکان های مختلف، از ویژگی های مثبت یادگیری طرز تهیه پاستا های مختلف به صورت آنلاین و از طریق وب سایت های معتبر به شمار می روند.
مواد لازم:
سس آلفردو را در ماهیتابه روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری کره داخل آن
بریزید تا ذوب شود. سپس خامه را به کره اضافه کنید و بگذارید تا ۵ دقیقهای
بجوشد. سپس جعفری، سیر و پنیر را به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید و بعد
از کمی حرارت را خاموش کنید. در
ظرفی مقداری آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش بیاید. وقتی آب
به جوش آمد به آن مقداری نمک و روغن اضافه کنید بعد پاستا را داخل آب در
حال جوشیدن بریزید تا پاستاها بپزند. در این فاصله یکی دو بار پاستا را هم
بزنید. در فاصله پختن پاستا در آب جوش، در تابهای دیگر، کره بریزید تا بر اثر حرارت آب شود. بعد مرغ را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید.
سپس نمک، فلفل و سس آلفردو آماده شده را به مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا مرغها طعمدار شوند. پاستاهای
پخته شده را آبکش کنید تا آب اضافه آن کشیده شود. بعد از چند دقیقه داخل
یک ظرفی که کمی گرم شده باشد پاستاها را بریزید و مخلوط مرغ و سس را روی
آن بریزید.