آموزشگاه آشپزی

معرفی بهترین دوره‎های آشپزی و آماده سازی شما برای مهاجرت از طریق آشپزی

آموزشگاه آشپزی

معرفی بهترین دوره‎های آشپزی و آماده سازی شما برای مهاجرت از طریق آشپزی

فینگرفود

فینگر فود چیست

به احتمال زیاد تاکنون اسم فینگر فود ها را شنیده اید و در بسیاری از مراسم و جشن ها طعم آنها را چشیده اید. برخی از افراد فکر می کنند که فینگر فود ها غذایی جدید می باشد که با به وجود آمدن آشپزی مدرن توانسته اند جایگاه ویژه ای را کسب کنند ولی واقعیت این نیست، زیرا این نوع خوراکی ها همواره از دیرباز در بین ملل مختلف مورد استفاده قرار می گرفت. در بیشتر اوقات از فینگرفود ها به عنوان لقمه کوچک یاد می شود. ساده ترین نوع این خوراکی که همه ی ما تا به حال آن را تجربه کرده ایم نان، پنیر و سبزیجات می باشد البته امروزه با استفاده و بهره مندی از شیوه و تجهیزات جدید به ما فرصت دهنده است این نوع خوراکی ها را با ساختار دیگر تهیه و تزیین کنیم به گونه ای که در نگاه اول به عنوان یک غذای جدید به نظر برسد.


انواع فینگرفود در آموزشگاه آشپزی

اگر بخواهیم واژه ی فینگرفود را تشریح کنیم، معنای غذای انگشتی را خواهیم داشت که شاید کمی عجیب باشد. معمولا برای خوردن غذاها از قاشق و چنگال استفاده می کنیم اما چون این دسته از غذاها بسیار کوچک و لقمه ای هستند نیازی به استفاده از قاشق و چنگال ندارند.

می توان بیش از 100 نوع از فینگرفود ها را نام برد. کسانی که به درست کردن غذاهای متنوع علاقه دارند می توانند انواع مختلف از این دسته خوراکی های انگشتی را یاد بگیرند و در مهمانی از آنها استفاده کنند. برای درست کردن این نوع غذا ها  می توان از خمیرهای آماده مانند خمیر یوفکا استفاده کرد. کسانی که دوست دارند خمیر را خودشان آماده کنند می توانند نان تارت درست کرده و مواد داخل آن را با سلیقه ی خود آماده کنند. خیلی دیده شده است که برای سرو کردن این دسته از غذاها از سیخ های چوبی استفاده می کنند.

آشنایی با پاستا

پاستا جزو غذاهای پرطرفدار در میان تمام مردمان جهان به شمار می رود. توانایی تغییر در دستور طرز تهیه پاستا، از دلایل این میزان از استقبال در کشور های مختلف با فرهنگ های مختلف می باشد. می توان گفت هر کشوری به اضافه کردن یا کم کردن مواد اولیه در طرز تهیه پاستا توانسته در نهایت یک نوع پاستا با طعم و مزه ی متفاوت به حوزه ی تغذیه وارد کند.



یادگیری طرز تهیه پاستا های مختلف

برای یادگیری طرز تهیه پاستا های پرطرفدار و معروف، می توانید هم به کلاس های حضوری در آموزشگاه آشپزی مراجعه کنید و هم از کتاب های مختلف که در بازار موجود هستند، بهره مند شوید. البته روش غیر حضوری و آموزش های آنلاین از بهترین روش ها محسوب می شود. کم هزینه بودن و امکان استفاده در مکان های مختلف، از ویژگی های مثبت یادگیری طرز تهیه پاستا های مختلف به صورت آنلاین و از طریق وب سایت های معتبر به شمار می روند.


طرز تهیه پاستا الفردو


مواد لازم:

  • کره: یک پیمانه
  • خامه: یک پیمانه
  • سیر: یک حبه (خرد شده)
  • پنیر پارمزان رنده شده: یک پیمانه و نیم
  • جعفری تازه: یک چهارم پیمانه (ریز شده)
  • پاستا: ۵۰۰ گرم
  • سینه مرغ (پخته و تکه تکه شده): ۳۰۰ گرم
  • جعفری: به مقدار کافی برای تزیین
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم

 سس آلفردو را در ماهیتابه روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری کره داخل آن بریزید تا ذوب شود. سپس خامه را به کره اضافه کنید و بگذارید تا ۵ دقیقه‌ای بجوشد. سپس جعفری، سیر و پنیر را به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید و بعد از کمی حرارت را خاموش کنید. در ظرفی مقداری آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش بیاید. وقتی آب به جوش آمد به آن مقداری نمک و روغن اضافه کنید بعد پاستا را داخل آب در حال جوشیدن بریزید تا پاستا‌ها بپزند. در این فاصله یکی دو بار پاستا را هم بزنید. در فاصله پختن پاستا در آب جوش، در تابه‌ای دیگر، کره بریزید تا بر اثر حرارت آب شود. بعد مرغ را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید.
سپس نمک، فلفل و سس آلفردو آماده شده را به مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا مرغ‌ها طعم‌دار شوند. پاستا‌های پخته شده را آبکش کنید تا آب اضافه آن کشیده شود. بعد از چند دقیقه داخل یک ظرفی که کمی گرم شده باشد پاستا‌ها را بریزید و مخلوط مرغ و سس را روی آن بریزید.